Toegangscontrole

Een compleet aanbod van draadloze en bekabelde toegangscontrole systemen.

Toegangscontrole biedt u een extra veiligheid doordat u op een flexibele manier kunt bepalen wie op welk moment bevoegd is een gebouw of ruimte te betreden. 

Wat zijn de voordelen van toegangscontrolesystemen.

  • Verhoogt in drastische wijze de veiligheid
  • Kostenbesparend ten opzichte van traditionele sleutels
  • Eenvoudig beheer van elektronische sleutels
  • Eenvoudig toegang door middel vaan een kaart, tag, pin of druppelsleutel.
  • Binnen en buiten toepasbaar
  • U weet wie, waar en wanneer het bedrijf betreedt

Hoe werkt een toegangscontrole systeem?

Toegangscontrole geeft antwoord op de vraag wie, waar en wanneer een terrein of gebouw mag betreden. Om een terrein of gebouw goed te kunnen beveiligen kan het belangrijk zijn om mensen selectief toegang te geven. Maar ook om achteraf altijd na te kunnen gaan wie welke slagboom, poort of deur heeft gebruikt om het terrein, gebouw of ruimte in of uit te gaan.

 Wat is het verschil tussen toegangscontrole en toegangsverlening?

Toegangscontrole is iets anders dan toegangsverlening. Simpel gezegd is toegangsverlening deuren, poorten of ingangen openen of sluiten zonder bijkomende registratie of controle. Toegangscontrole daarentegen controleert niet alleen maar registreert in-en uitgangen op personen, data en uren.

Standalone toegangsverleningssysteem

Standalone toegangscontrole is de meest eenvoudige manier om de toegang tot uw gebouw, poort of huis te beveiligen. Als u van plan bent uw beveiliging te vereenvoudigen, uw medewerkers en eigendommen te beschermen, geld wilt besparen op dure sleutels en cilinders zonder registratie van gebeurtenissen dan is een standalone toegangsverleningssysteem de juiste keuze voor u.

Ja, als u offline werkt maakt u gebruik van batterijen die 10 jaar meegaan. Wij tracken dit voor u en zullen tijdig de batterijen vervangen.

Ja, er is een draadloos protocol, het systeem moet niet direct zijn aangesloten op elektriciteitsnet, je systeem wordt werkt via wifi, dus als we iets verder een router kunnen plaatsen. Moet u niet direct een elektriciteits aansluiting in de buurt hebben.