Brandbeveiliging en rookmelders

De brandveiligheid van uw woning of bedrijf garanderen?

D’tral Beveiliging werkt enkel met de meest geavanceerde systemen en bekwame installateurs met een oog voor detail.

Een betrouwbaar brandmeldsysteem is fundamenteel voor de brandveiligheid bij u thuis of bij uw bedrijf. U beschermd niet enkel uzelf en uw naasten maar ook al het materiaal dat zich in het gebouw bevindt.

Waarom is brandbeveiliging belangrijk?

Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Er zijn nog andere gevaren buiten vuur & rook, denk maar aan CO² vergiftiging of een gaslek. Wij hebben verschillende detectoren die deze gevaren kunnen opsporen; volleding autonoom of als een component van uw volwaardige beveiliging.

Welke soorten rookmelders zijn er?

  • Gekoppelde rookmelders
  • Slimme rookmelders
  • Combi rookmelders
  • Optische rookmelder
  • Thermische rookmelder- werkt op temperatuur niet op rook

Het voordeel van koppelbare rookmelders.

Als één van de gekoppelde melders een gevaar detecteert slaat niet alleen deze rookmelder alarm, maar alle gekoppelde melders die binnen het bereik zijn van de eerste melder. Op deze manier word je zelfs gewaarschuwd als je niet in de ruimte bent waar het gevaar zich afspeelt. Zo heb je genoeg tijd om te reageren en actie te ondernemen.

Korting op je woonverzekering door brandbeveiliging?

Laat je een alarmsysteem door D’tral of een andere erkende installateur plaatsen, dan krijg je 30% korting op de diefstalwaarborg in je brandverzekering. Plaats een rookmelder die gelinkt is aan een centrale zo voorkom je brandschade  en geniet je van extra korting op je woonverzekering. 
 

Wenst u brandbeveiliging voor thuis of in uw bedrijf?

D’tral Beveiliging heeft alles voor het beveiligen van uw woning en bedrijf tegen brand, onze installateur gaat aandachtig te werk en zal elk risico analyseren en hierbij de gepaste toestellen aanbieden.


 Wist u dat vanaf 1 juli 2022 op iedere verdieping verplicht een rookmelder moet geplaatst worden? 

 

Wat is brandpreventie?

Met brandpreventie proberen we brand te voorkomen en ondernemen we actie om ervoor te zorgen dat iets niet gebeurt. Bij brand nemen we niet enkel maatregelen die een brand kunnen voorkomen, maar ook hulpmiddelen om een beginnende brand zo snel mogelijk te doven.

Enkele brandpreventie middelen.

  • Brandblusser
  • Branddeken
  • Rookmelders
  • Temperatuurmelders.